Nyheter

2019-09-27
Bernie

Suprabeam

Suprabeam ficklampor och pannlampor som är EX godkända finns nu att köpa.


2019-09-09
Bernie
M6r och M6xr från Suprabeam är en universell ficklampa och pannlampa i ett. Den fästs enkelt till någon magnetisk yta med den inbyggda kraftfulla magneten i foten. Dessutom kommer M6r med en stålklämma som kan användas till att fästa lampan i ett bälte eller ficka. Med det bekväma pannbandet, kan M6r användas som en kraftfull och mångsidig pannlampa

2019-09-05
Bernie

 Lupine Piko 1900 lumen

Den tredje generationen Lupine Piko lyser med hela 1900 lumen och har ett oberoende diffust läs- och campingljus. Den CNC-bearbetade aluminiumkroppen är helt omarbetad och är 3 mm kortare än tidigare, vilket förflyttar massans centrum av Piko närmare huvudet, vilket gör att den är mer bekväm under lång tid. Styrelektroniken och termisk hantering är också helt ombyggd. Därför regleras Lupine Piko nu mycket mer dynamiskt och lyser mer effektivt än tidigare.

Knappen på lamphuvudet sitter nu mitt på lampan, såden är lättare att hitta, särskilt när man använder handskar, och klickar märkbart mer behagligt. Knappen på Bluetooth-fjärrkontrollen har också optimerats och den nya appen tillåter en unik gratis konfiguration av dina belysningsprogram.


2019-03-25
Bernie

Lupine Wilma

Nu kan du bygga om din Lupine Wilma till FrontClicksystemet.

Läs mer om frontClicksystemet i vår Lupineguide

 


2018-12-16
Bernie
Lupine Ryggsäcksfäste till Rolicht Vill du sätta en Lupine Rotlicht på ryggsäcken eller en sadelväska så är det här fästet anpassat till det. Ersätter ordinarie fäste.

2018-09-10
Bernie

Cykellampa Lupine Alpha en lampa för racing

Cykellampa Lupine Alpha är en cykellampa racing och den mest kraftfulla cykellampan som Lupine någonsin har byggt. Ett ljusflöde på 7200 lumen, perfekt belysning på upp till 840 meter gör din cykel till ultimata nattliga åkturer på din cykel eller mountainbike.


2018-07-09
Bernie

Ledlenser ATEX-lampor

Ledlenser EX-serie består av en pennlampa, en ficklampa och en pannlampa. Alla är godkända för EX-zon 0/20.

Ledlenser EX-serie kan användas i områden där det krävs höga krav på elektrisk utrustning. EX-klassning är ett krav som ställs på elektrisk utrustning som skall användas på arbetsplatser, och i områden, med explosionsrisk. Exempelvis vid transport av farlig gods/ADR eller oljeindustin.

- EX-Zon
- IP-klass IP66
- EX-Klass II 1 G Ex ia op is IIC T4 Ga
                III 1 D Ex ia op is IIIC T135°C Da


2018-03-22
Bernie

Arbetslampor som är smidiga

Utökning av vårt sortiment av arbetslampor. NightSeacher är sedan 1989 en av världens främsta arbetsplatstillverkare och utvecklar ett starkt och pålitligt portabelt ljus för proffs. Lamporna tillverkas i första hand för krävande miljöer inom byggnads, industri, räddningskår och polisen, men lämpar sig naturligtvis även för alla som vill ha pålitligt arbetsljus.


2017-09-29
Bernie

Lupine Blika sprider ljuset

Lupine Blika är en lampa som ger 2100 lumen, sprider ljuset brett och långt, den har rött och grönt ljus och ett skönt läsljus och det helt nya FrontClick-systemet blir Lupine Blika en mycket mångsidig lampa.

Cykling, löpning, orientering, klättring, camping, skidåkning och jakt. Lupine Blika unika möjligheter att anpassa ljuset ger dig möjligheter att använda lampan till alla dina behov. Ett rött eller grönt ljus som kan justeras i steg är integrerat i lampan. Det är inte alltid man behöver mycket ljus. Som när man ska läsa eller vistas i tältet, där mindre ljus är att föredra. Därför har Lupine Blika  en dimbar läslampsfunktion.

Med FrontClick snabbväxlingssystem blir din lampa mer flexibel än någonsin tidigare. Du kan flytta lampan från huvudställningen och byta till en hjälm på några sekunder och utan några verktyg.

Specifikationer

Lumen

2100 ANSI

Watt

0,3 - 22W

Remote

2 st olika versioner finns
R=Bluetooth med radiosändare.

Batteri

3.3 Ah SmartCore 7.2V

Batterikapacitetsindikator

2 st olika versioner finns
SC= SmartCore innebär att batteriet har indikator

Drifttid

Alla modeller med (4) 1:05 h - 80 h

Alla modeller med (7) 2:10 h - 160 h

Räckvidd

290 meter

Led

2 x Cree XM-L2, XQ-E HI
(4x vita, 1x grön, 1x röd

Spridningsvinkel

22° / 12° / 180°

Vikt inkl.  batteri

Pannlampor 250 g eller 370 g beroende på batteristorlek

Hjälmlampor 220 g eller 335 g beroende på batteristorlek

 

Effekt

   

3.3 Ah batteri

6.6 Ah batteri

Effekt

Ljusflöde ANSI lumen

Batteritid

Batteritid

22W

2100

1h 05 min

2h 10 min

10W

1100

2h 30 min

4h 50 min

2W

50

 

 

2W

90

 

 

2W

120

 

 

 

Rött och grönt ljus

Lupine Blika har ett rött och grönt ljus som kan justeras stegvis.

Lupine Blika röd och grön

Två knappar - Full kontroll

Lupine Blika har ett operativsystem med två oberoende knappar. Så du har tillgång till alla ljusnivåer och specialfunktioner i alla situationer.

Lupine Blika knappar

Fjärrkontroll

Med Bluetooth-fjärrkontrollen, som har 2 knappar kan du nu enkelt växla mellan belysningsnivåer och specialfunktioner. Du kan välja mellan två olika operativa koncept. Byt belysningsnivåerna så fort du växlar eller använd en av knapparna för huvudljuset och det andra för direkt kontroll av specialfunktioner som rött eller grönt ljus.

Blika fjärrkontroll

Lupine Light Control 2.0

Den exklusiva appen för den nya Blika R gör att du kan göra ännu mer, till exempel att tilldela belysningsnivåer och specialfunktioner till valfri knapp som du väljer. Spara dina inställningar, skapa anpassade profiler för dina aktiviteter och använd dem enkelt igen när du behöver dem igen. På så sätt kommer du att ställa in för var och en av dina sporter: Välj bara den profil du skapade och lys.

Lupine Blika

Lupine Blika

Ljusbilder

 

LUPINE_BLIKA_DEF_07 from Lupine Lights on Vimeo.

 


2017-06-07
Bernie

Cykellampa Lupine SL A4

Cykellampa Lupine SL A4 är en cykellampa för vägtrafik, ger 900 lumen bländfritt ljus, sensorstyrt dagsljus och beprövad Lupinbatteriteknik. Lampan är utformad som en bilstrålkastare och bländar inte några andra trafikanter. I motsats till många andra cykelbelysningar som godkänts av den Tyska trafiksäkerhetsföreningen (STVZO), är SL A ljusbild inte begränsad till en liten remsa, utan skapar en bred och homogen ljusmatta som sprids så långt som möjligt.

Cykellampa Lupine SL A4 är sensorstyrd, eftersom en cykel kan framföras väldigt snabbt och kanske har du inte tid att slå på ljuset när du behöver. Stereosensorerna skannar omgivande ljus och växlar automatiskt SL A4 från dagsljus till fullt ljus, t.ex. om du cyklar in i en mörk tunnel.

Hjärtat i SL består av 12 High Intensity LED och världens första dubbla sfäriska objektivsystem för cykelljus. Den extremt robusta aluminiumkroppen av hög kvalitet skyddar SL från stötar, damm och vatten.


2017-03-12
Bernie

Fastclick Batteri Rammonteringhållare

Fastclick Batteri Rammonteringhållare gör att du kan använda ett 2,0 Ah eller 3,3 Ah Lupine Fastclickbatteri direkt på cykelramen.

Levereras med 1 st långt och 1 st kort kardborrband.

 

 

 

 

 

Taggar: Lupine

2014-10-24
Bernie

Cykellampa Lupine Rotlicht mer än bara en baklykta

 


Ljusstyrka

Med cykellampan Lupine Rotlicht har du otroliga 160 lumen av rött ljusflöde bakom dig, så detta är förmodligen det mest kraftfulla bakljuset för cyklar med inbyggt batteri.

Ljuslägen

Cykellampa Lupine Rotlicht levereras med 4 olika ljuslägen:

1 Fast sken
2 Blixt
3 Vågpulserande ljus
4 Pulserande ljus

Alla ljuslägen kan justeras i intensitet från 0,1 W (10 lumen) till 2W (160 Lumen). Brinntid upp till 80 h.

Funktioner

Förutom det otroliga ljuset har Rotlicht några andra otroliga funktioner, som ett bromsljus och ljussensor. Med detta ljus kommer du inte att förbises längre på gatorna. Laddas med Micro-USB kabel.

Bromsljus

När du bromsar, kommer den inbyggda accelerationssensor tända ljuset starkare för att få mer uppmärksamhet.

Enkel och snabb montering

Med EPDM remmen kan Lupine bakljus Rotlicht monteras på rör från 22 - 55 mm diameter.

 

 

 

 


2014-08-22
Bernie

LEDX sprider ljuset

LEDX har gjort det igen, 3 st helt nya lampor som slår det mesta.

Pannlampor med mycket kraftfullt ljus. Det som kännetecknar LEDX lamporna är att de är försedda med en eller flera led som lyser långt och en eller flera led som lyser brett. Det innebär att du har ljus från dina fötter till dit du ska. Det blir som när du kör bil, och kunde ha halvljus och helljus på samtidigt. Detta är unikt för LEDX lamporna.

Det är lätt att förstå att LEDX har utvecklat lamporna på detta sättet, det är med erfarenhet av många år som orienterare behovet har identifierats och nu omsatts i verkligheten genom de nya lamporna.

Vill man se långt eller vill man se där man är? Svaret är enkelt! Man vill både och - Det är LEDX

Nu finns LEDX i lager för leverans.

 

Taggar: Lupine