Huvudställning HD

Huvudställning HD

Lupine huvudställning HD för extrema situationer, Lupine Heavy Duty-huvudställning för maximalt grepp.

Lupine huvudställning HD

Maximalt grepp

Hoppning? Löpning? Skidåkning ? Extrema utövningar? Oavsett hur extrem din aktivitet kan vara, är Heavy Duty-huvudställningen det som ger maximal grepp i varje situation. Det flexibelt justerbara HD-huvudställningen passar perfekt på ditt huvud och håller sina löften - maximalt grepp i alla situationer.

Lupine huvudställning HD

FastClick system

Med Lupines specialutvecklade FastClick-system bär du batteriet till din Lupine direkt på huvudet och byter det mot en nytt inom några sekunder. FastClick-systemet av är tillgänglig för alla Blika, Piko och Neo modeller.

Lupine huvudställning HD
 

Lupine huvudställning HD

Kabelguide

Alla andra huvudställningar har en speciell kabelguide där förlängningskabeln leds ner till batteriet som förvaras i ryggsäcken eller fickan.

FrontClick

Piko och Blika huvudställningar är utrustade med det nya FrontClick-systemet. Med FrontClick snabbväxlingssystem blir din belysning mer flexibel än någonsin tidigare. Du kan flytta lamphuvudet till en hjälm eller byta lamphuvudet på några sekunder utan några verktyg.

 Lupine huvudställning HD

Bara det bästa materialet

Lupine HD-huvudställningar är gjorda av TATONKA GmbH, baserat i Tyskland. För detta använder de enbart andningsbara textilier av den senaste generationen.

Lupine huvudställning HD

Köp här!