Piko

Hem > hjälmlampor

Piko 4 / 4 SC /  7

Det lilla högteknologiska undret

Lupine Piko pannlampa är extremt liten och lätt, men också stark och ljus nog även för den mest extrema situationen. Piko - det är 1900 lumen i storleken av en tändsticksask.

Introduktion

Hjälmlampa Lupine Piko

Lupine Piko
 
Hjälmlampa Piko FL1

FL1 Standard

IP 68 (vattenmotstånd) och IK 09 (slaghållfasthet). Lupine Piko X uppfyller höga industristandarder. FL1 Standard är en standard för att jämföra specifikationerna för ficklampor av olika tillverkare.

Mindre, ljusare, starkare

Ett lamphuvud så litet och lätt att du kan spendera timmar med att bära det på huvudet, men en lampa som ger dig tillräckligt med ljus för extrema förhållanden och snabb rörelse samtidigt. Det är Piko X. Den nuvarande generationen Piko ger 1900 lumen och väger 55 gram. En sådan hög effekt i denna storlek är unik.

Lupine Piko

Lupine Piko

Ett lamphuvud som inget annan

Den intelligenta styrelektroniken inuti Piko styr ljusstyrkan i realtid. Den skyddar lampan från överhettning och ger maximala lumen i alla situationer.

Den tillverkas från en enda högkvalitativ aluminiumskropp och gör Piko till en extremt robust konstruktion.

Mer bekväm

Den CNC-bearbetade aluminiumkroppen är helt ombyggd och är 3 mm kortare än tidigare versioner. Som ett resultat är Pikos tyngdpunkt närmare ditt huvud, vilket möjliggör en mer bekväm användning under långa perioder. Knappen på lamphuvudet är nu mitt i lampan, är lättare att hitta, särskilt när den används med handskar och klicket är märkbart trevligare.

Lupine Piko

Lupine Piko

Diffuserande camping och läsljus

Det diffusa läs- och campingljuset är perfekt för situationer som camping, läsning och reparation. Ljuset i sig är särskilt skonsamt och jämnt. Dess färgtemperatur är extra varm jämfört med strålkastaren.

FrontClick

Med FrontClick snabbväxlingssystem är du mer flexibel än någonsin tidigare. Du flyttar din lampa från hjälmfästet på din hjälm till huvudställningen på några sekunder utan några verktyg.

Lupine Piko

Batteriet

Hjälmlampa Piko finns i tre olika versioner:

Piko 4 - 1 st 3,5 Ah FastClick Hardcase-batteri utan display.
Piko 4SC - 1 st 3,5 Ah FastClick SmartCore-batteri. Detta har en kapacitetsdisplay med integrerad bakljusfunktion.
Piko 7 - 1 st 6,9 Ah SmartCore-batteri med kapacitetsdisplay. Optimal för dem som behöver lite mer ljus varaktighet.

Piko 4 och 4 SC FastClick-batteriet kan anslutas direkt till hjälmen. Du kan transportera batteriet till Piko 7 i din ryggsäck, batterisele eller helt enkelt i fickan.

  batterier till hjälmlampa Piko

Möjligheterna

Med Piko har du mer än bara en hjälmlampa. Du äger ett enda lamphuvud för alla situationer.

Du omvandlar den från en hjälmlampa till en pannlampa, eller sätter den på styret via snabbkoppling på några minuter. Våra individuella monteringspaket erbjuder dig den rätta attachementen för var och en av dina aktiviteter.

Pannlampa Lupine Piko möjligheter

Ljusbilder

Specifikationer

Manualer

Lupine Piko manual  
   

Köp här!