Piko

Hem > hjälmlampor

Piko R 4 / 4 SC /  7

Det lilla högteknologiska undret

Lupine Piko R hjälmlampa är extremt liten och lätt, men också stark och ljus nog även för den mest extrema situationen. Piko - det är 1900 lumen i storleken av en tändsticksask. Med Bluetooth och fjärrkontroll.

Introduktion

Hjälmlampa Lupine Piko R

 

Lupine hjälmlampa Piko

FL1 Standard

IP 68 (vattenmotstånd) och IK 09 (slaghållfasthet). Lupine Piko R uppfyller höga industristandarder. FL1 Standard är en ny standard för att jämföra specifikationerna för ficklampor av olika tillverkare.

Mindre, ljusare, starkare

Ett lamphuvud så litet och lätt att du kan spendera timmar med att bära det på huvudet, men en lampa som ger dig tillräckligt med ljus för extrema förhållanden och snabb rörelse samtidigt. Det är Piko R. Den nuvarande generationen Piko R ger 1900 lumen och väger 60 gram. En sådan hög effekt i denna storlek är unik.

Lupine Piko

Lupine Piko

Ett lamphuvud som inget annan

Den intelligenta styrelektroniken inuti Piko R  styr ljusstyrkan i realtid. Den skyddar lampan från överhettning och ger maximala lumen i alla situationer.

Den tillverkas från en enda högkvalitativ aluminiumskropp och gör Piko R till en extremt robust konstruktion.

Mer bekväm

Den CNC-bearbetade aluminiumkroppen är helt ombyggd och är 3 mm kortare än tidigare versioner. Som ett resultat är Pikos tyngdpunkt närmare ditt huvud, vilket möjliggör en mer bekväm användning under långa perioder. Knappen på lamphuvudet är nu mitt i lampan, är lättare att hitta, särskilt när den används med handskar och klicket är märkbart trevligare.

Lupine Piko

Lupine Piko

Full kontroll - med Bluetooth

Det finns situationer där du inte vill flytta handen till huvudet - och det behöver du inte.

Med Bluetooth-modulen styr du Piko R inte bara med knappen på lamphuvudet, utan även med fjärrkontrollen eller mobiltelefonen.

Individuellt justerbar

Den nya Piko konfigurerar du direkt från appen. Du sparar dina inställningar, skapar anpassade profiler för dina aktiviteter och använder dem bara igen om du behöver dem igen.

Lupine Piko

Diffuserande camping och läsljus

Det diffusa läs- och campingljuset är perfekt för situationer som camping, läsning och reparation. Ljuset i sig är särskilt skonsamt och jämnt. Dess färgtemperatur är extra varm jämfört med strålkastaren.

 

Lupine Piko

Lupine Piko

Förbättrad termisk hantering

Med en liten och ljusstark lampa som Piko är termisk hantering och integration av ytterligare läsljus en stor utmaning. Tack vare toppmoderna material och optimerad mjukvara har Pikos värmeavlednings- och dimningsbeteende förbättrats avsevärt. Så även med lite vind eller redan uppvärmd lampa har du nu mer ljus än tidigare.

Lupine Piko

FrontClick

Med FrontClick snabbväxlingssystem är du mer flexibel än någonsin tidigare. Du flyttar din lampa från hjälmfästet på din hjälm till huvudställningen på några sekunder utan några verktyg.

Lupine Piko

Batteriet

Hjälmlampa Piko finns i tre olika versioner:

Piko R4 - 1 st 3,5 Ah FastClick Hardcase-batteri utan display.
Piko R4 SC - 1 st 3,5 Ah FastClick SmartCore-batteri. Detta har en kapacitetsdisplay med integrerad bakljusfunktion.
Piko R7 - 1 st 6,9 Ah SmartCore-batteri med kapacitetsdisplay. Optimal för dem som behöver lite mer ljus varaktighet.

Piko R4 och R4 SC FastClick-batteriet kan anslutas direkt till hjälmen. Du kan transportera batteriet till Piko 7 i din ryggsäck, batterisele eller helt enkelt i fickan.

  Lupine Piko

Möjligheterna

Med Piko har du mer än bara en hjälmlampa. Ett enda lamphuvud för alla situationer.

Du omvandlar den från en hjälmlampa till en pannlampa, eller sätter den på styret via snabbkoppling på några minuter. Våra individuella monteringspaket erbjuder dig den rätta attachementen för var och en av dina aktiviteter.

Lupine Piko

Ljusbilder

Specifikationer

Manualer

 Lupine Piko R manual  
   

Köp här!