Neo

Hem > hjälmlampor

Lupine Neo 4 / 4 SC

Liten lampa, mycket ljus

Lupine Neo hjälmlampa är utrustad med upp till 80 timmars batterilivslängd, fantastiska 900 lumen och deras perfekt utformade ljusbild. Det är den perfekta lampan för bergsklättring, klättring, snowboard, eller arbete på natten.

Introduktion

Hjälmlampa Lupine Neo

Hjälmlampa Lupine Neo
 
Hjälmlampa Lupine Neo FL 1 standard

FL1 Standard

IP 68 (vattenmotstånd) och IK 09 (slaghållfasthet). Lupine Neo uppfyller höga industristandarder. FL1 Standard är en ny standard för att jämföra specifikationerna för ficklampor av olika tillverkare.

Om Neo

Med Neo ville vi ha den fulla Lupine-tekniken i den minsta lampan som vi någonsin har byggt. Vi har tänkt på allt vad det behöver för att göra en Lupin till en riktig Lupin: Aktiv termisk hantering, fem olika ljuslägen, många ytterligare funktioner och ett högkvalitativt och extremt robust aluminiumhus.

Hjälmlampa Lupine Neo

Lupine pannlampa Neo

Mindre och mer

Lupine Neo väger bara 50 gram, så den är knappt märkbar på huvudet, även efter flera timmar. Dessutom integrerades ett rött ljus, för läsning av kartor och bevarande av mörkerseende. I Neo utför en enda CREE XM-L2-chip av den senaste generationen imponerande 900 lumen.

Till dig

Vid utvecklingen av Neo fokuserades på en hög användbar ljusfördelning och långvarig, hög luminanstyrka. Bredvinkeln på kantljuset gör det enkelt att se din omgivning. Det smala ljuset erbjuder dig ett utmärkt intervall på mer än 120 meter och den bifogade diffusorn reducerar bländning och ett mjukare ljus när du behöver.

Lupine pannlampa Neo

Hjälmlampa Lupine Neo

Individuellt justerbar

Neo ger dig valet mellan fem förprogrammerade ljuslägen. Med en enda knapptryckning kan du enkelt byta mellan 2-stegs, 3-stegs eller 4-stegs-läge och det integrerade röda ljuset. Dessutom har du andra funktioner, till exempel SOS eller Alpine distress-signalen som är tillgänglig.

Batteriteknik

Det 135 g lätta Li-Ion-batteriet ger Neo upp till 80 timmar med energi. Det kan antingen fästas direkt på hjälmen eller med den medföljande förlängningskabeln förvara batteriet i ryggsäcken.

Neo hjälmlampa finns med två olika batterimodeller:

- Neo 2 - 1 st 3,5 Ah Hardcase-batteri utan display

- Neo 4 SC - 1 st 3,5 Ah SmartCore-batteri. Det har en kapasitetsdisplay med integrerad bakljusfunktion. (se bild)

Ett omfattande sortiment tillbehör garanterar en säker och enkel montering på nästan alla hjälmar och cykelstyren.

 Hjälmlampa Lupine Neo

  Möjligheterna

Med Neo har du mer än bara en hjälmlampa. Du äger ett enda lamphuvud för alla situationer.

Du kan omvandla den från en hjälmlampa till en pannlampa, eller sätta den på styret via snabbkoppling på några minuter. Våra individuella monteringspaket erbjuder dig den rätta attachementen för var och en av dina aktiviteter.

  Lupine Neo möjligheter

Ljusbilder

Specifikationer

Manualer

Manualer Lupine Neo  
   

Köp här!