Betty TL

Hem > ficklampor

Lupine Betty TL 2 / 2s

Maximal ficklampa

Lupine Betty TL2 är din handhållna strålkastare. Enkelt batteribyte, ett extremt robust och formstabilt aluminiumhus och maximalt 5000 lumen gör Betty till en perfekt ficklampa.

Introduktion

Ficklampa Lupine Betty TL 2 / 2s

 

Ficklampa Lupine Betty TL
 
Ficklampa Lupine Betty TL

FL1 Standard

IP 68 (vattenmotstånd) och IK 09 (slaghållfasthet). Lupine Betty TL uppfyller höga industristandarder. FL1 Standard är en ny standard för att jämföra specifikationerna för lampor av olika tillverkare.

Fascination Betty

Du slår på den och är förvånad. 5000 lumen och en räckvidd på upp till 380 meter - kunde inte bli bättre.
Ett snyggt och extremt robust aluminiumhus, ett speciellt linsarrangemang för en perfekt ljusbild och tillräckligt med ström för att vara ute länge. Dessutom integrerat rött ljus för bevarande av mörkerseende. Lupine Betty är den absoluta maximala konsten.

 Ficklampa Lupine Betty TL

Utan kompromiss

För att bygga den kanske bästa lampan i världen har Lupine ifrågasatt vad som definierar ett lamphuvud - en stabil och samtidigt lätt kropp, kraftfulla lysdioder, ett effektivt linssystem, såväl som lätt som möjligt att använda.
Med Betty får du ut det bästa från alla komponenter. Lupine har omdefinierat gränserna för teknik och skapat något speciellt. En lampa utan kompromiss.

 

Ficklampa Lupine Betty TL

Individuellt justerbar

Med Betty RL finns 11 olika dimmernivåer och många ytterligare funktioner som t.ex SOS. Med en enda knapptryckning växlar du mellan nivåer, du kan kontrollera återstående batterilivslängd eller skapa ditt eget ljusprogram. Mer information om hur du justerar dimnivåerna finns i manualen.


Pannlampa Lupine Betty RX
Ficklampa Lupine Betty TL batterier

Batteriteknik

Lupine Betty TL finns i två olika storlekar och batterikapacitet.

Betty TL 2s, 3,5 Ah batteri
Betty TL 2,  6,9 Ah batteri

För film och fotografi

Betty TL är utmärkt som belysning inom fotografi eller filmindustrin. Genom 1/4 tums adapter monterar du Betty TL på alla standardstativ eller med en blixtadapter, direkt på din kamera. Med 55 mm lock kan du använda diffusor eller standardfotofilter.

Ficklampa Lupine Betty TL

Ljusbilder

Specifikationer

Manualer

Lupine Betty TL manual  
   

Köp här!