2018-03-22
Bernie

Arbetslampor som är smidiga

Utökning av vårt sortiment av arbetslampor. NightSeacher är sedan 1989 en av världens främsta arbetsplatstillverkare och utvecklar ett starkt och pålitligt portabelt ljus för proffs. Lamporna tillverkas i första hand för krävande miljöer inom byggnads, industri, räddningskår och polisen, men lämpar sig naturligtvis även för alla som vill ha pålitligt arbetsljus.


  Varor som nämns i nyheten

 • Arbetslampa Galaxy är en laddningsbar och portabel arbetslampa. Arbetslampa som passar till bygget, hobbyrummet och alla platser där du vill ha ett tillfälligt ljus.
  från 475 Kr
 • Arbetslampa Galaxy Pro är en laddningsbar arbetslampa som passar till bygget, räddningstjänsten, polisen, vägarbeten, banarbeten men även till hobbyverksamhet. Galaxy Pro ger 3500 lumen på maxläge och kan dimmas ner till 1750 lumen. Driftiden är 8 timmar och den har en rä...
  Art nr. NSGALAXYPRO
  1875 Kr
 • Arbetslampa Galaxy Pro Set består av Arbetslampa Galaxy Pro, ett stativ på 1,7 meter och 3 st magnetfötter.
  Art nr. NSGALAXYPRO-set
  2350 Kr
  (Ord. Pris: 2415 Kr)
 • Arbetslampa Solaris Duo svart är en laddningsbar arbetslampa som levereras komplett i en orange stryktålig väska. Arbetslampa som passar till bygget, räddningstjänsten, polisen, vägarbeten, banarbeten. Solaris Duo ger upp till 40000 lumen på maxläge med 2 st led-lampor so...
  från 28685 Kr
 • Arbetslampa Solaris Duo svart är en laddningsbar arbetslampa som levereras komplett i en svart stryktålig väska. Arbetslampa som passar till bygget, räddningstjänsten, polisen, vägarbeten, banarbeten. Solaris Duo ger upp till 40000 lumen på maxläge med 2 st led-lampor som...
  från 28685 Kr
 • Arbetslampa Solaris Lite är en laddningsbar arbetslampa som levereras komplett med batteri, lampa och ett stativ. Lampan bärs enkelt med axelrem.
  från 11495 Kr
 • Arbetslampa Solaris Megastar Lite är en laddningsbar arbetslampa som levereras komplett med batteri, lampa och ett stativ. Lampan är mycket enkel att montera. Arbetslampa som passar till bygget, idrottplatser och övriga tillfälliga behov av strålkastare.
  Art nr. NSSOLARISMEGA16K-18AH-LI-ION
  11165 Kr
 • Ficklampa Pro Star Led Seachr är en laddningsbar ficklampa / söklampa som passar till väktare, räddningstjänsten, polisen, vägarbeten, banarbeten, eftersöksjakt och för alla med behov att söka av stora områden i mörker.
  Art nr. NSPROSTAR
  6625 Kr
 • Fordonsladdare Galaxy Pro är en 12/24V laddare till arbetslampa Galaxy Pro.
  Art nr. CHIC8.4 LI ION
  225 Kr
 • Magnetfötter Galaxy Pro är ett tillbehör till arbetslampa Galaxy Pro. Magnetfötterna monteras på stativet som medföljer lampan. Fäst arbetslampa Galaxy Pro på alla stålytor.
  Art nr. SPGALAXYPROMAG
  180 Kr