Köpguide Lupine Blika

Köpguide framtagen av proffslampor.se och beskriver hela Lupine Blika produktsortiment av lampor, batterier, laddare och tillbehör.

Lupine Blika säljs som grundpaket som pannlampa eller hjälmlampa. Du kan komplettera med en mängd tillbehör.

Cykling, löpning, orientering, klättring, camping, skidåkning och jakt. Lampans unika möjligheter att anpassa ljuset ger dig möjligheter att använda den till alla dina behov. Massiva 2100 lumen, olika spridningsvinklar på det vita ljuset, rött eller grönt ljus vid behov av att bevara mörkerseende. Det är inte alltid man behöver mycket ljus. Som när man ska läsa eller vistas i tältet, där mindre ljus är att föredra. Därför har den en dimbar läslampsfunktion. Det helt nya FrontClick-systemet gör Lupine Blika till en mycket mångsidig lampa.

Köpguide Lupine Blika olika vinklar

 

Lupine Blika

FL 1 Standard

FL 1 värden för Lupine Blika.
FL 1-standarden är en ANSI / NEMA-standard som gör att det går att jämföra produktspecifikationerna från olika lamptillverkare.

Spotlight

Lupine Blika levererar mycket ljus och har ett homogent belysningsmönster, kombinerad med extra spotlight och du får ett ljus som lyser långt och brett.

Lupine Blika

Rött och grönt ljus

Särskilda applikationer kräver speciell belysning. Ett rött och grönt ljus som kan justeras i steg är integrerat i Lupine Blika.

Lupine Blika

Lupine Blika

Två knappar - Full kontroll

Med så många funktioner som det finns på Lupine Blika har en teknik utforskats för att hitta enklaste sättet att använda den och därför har Lupine utformat ett nytt operativsystem med två självständiga tryckknappar. Så du har tillgång till alla ljusnivåer och specialfunktioner i alla situationer.

Fjärrkontroll

Med den 2-knappiga Bluetooth-fjärrkontrollen för Lupine Blika kan du nu enkelt växla mellan belysningsnivåer och specialfunktioner. Du kan välja mellan två olika operativa koncept. Byt belysningsnivåerna eller använd en av knapparna för huvudljuset och det andra för direkt kontroll av specialfunktioner som rött eller grönt ljus.
Remotekontroll finns på lampor med beteckningen (R).

Lupine Blika

Lupine Blika

FrontClick

FrontClick-system för Blika är ett snabbväxlingssystem till din lampa, som gör den mer flexibel än någonsin tidigare. Du kan byta lampan från huvudställningen till en hjälm på några sekunder och utan några verktyg.

 

Campingljus

Lupine är känd för mycket ljus, men det finns situationer, som i tältet t.ex där mindre ljus helt enkelt är att föredra. Därför har Lupine Blika en dimbar läslampsfunktion.

Lupine Blika

Inte bara svart

Mer färg? Då är Blikas anodiserade lamphuvuden rätt för dig. Blika finns i klassisk svart, rött eller blått.

Lupine Blika

 

Lupine Blika

 

Pannlampa Blika X

Lupine Blika X styrs via 2 st knappar på lamphuvudet. (Det går inte att i efterhand bygga om en lampa till fjärrkontrollstyrning).

Batterierna till pannlampan (4) har fastclick batterier som sätts på huvudställningen. Pannlampa (7) har hardcase & SmartCore batteri som bärs i ficka eller batterisele.

Batterierna finns i 2 st versioner Hardcase eller Smartcore (SC), där SmartCore innebär att den har en kapacitetsdisplay. De 5 st röda ledlamporna kan fungera som bakljus om de bärs på huvudställningen.

Pannlampa Blika RX

Lupine Blika RX styrs via en Bluetooth-fjärrkontroll (R) eller en app i din mobiltelefon

Batterierna till pannlampan (4) har fastclick batterier som sätts på huvudställningen. Pannlampa (7) har hardcase & SmartCore batteri som bärs i ficka eller batterisele.

Batterierna finns i 2 st versioner Hardcase eller Smartcore (SC), där SmartCore innebär att den har en kapacitetsdisplay. De 5 st röda ledlamporna kan fungera som bakljus om de bärs på huvudställningen.

Lupine Blika fjärrkontroll

 

Lupine Blika

Hjälmlampa Blika

Lupine Blika styrs via 2 st knappar på lamphuvudet. (Det går inte att i efterhand bygga om en lampa till fjärrkontrollstyrning).

Blika hjälmlampa finns i tre olika versioner:

Blika 4 - Innehåller ett 3,3 Ah Hardcase-batteri utan indikator.
Blika 4 SC - Innehåller ett 3,3 Ah SmartCore-batteri. Detta har en kapacitetsindikator med integrerad bakljusfunktion.
Blika 7 - Innehåller ett 6,6 Ah SmartCore-batteri. Detta har en kapacitetsindikator med integrerad bakljusfunktion.

Batteriet i Blika 4 och 4 SC kan sättas direkt på hjälmen med kardborrband. Batteriet till Blika 7 kan transporteras i ryggsäcken, batteriselen eller helt enkelt i fickan.

Lupine Blika

 

Hjälmlampa Blika R

Lupine Blika R styrs via en Bluetooth-fjärrkontroll (R) eller en app i din mobiltelefon

Blika R hjälmlampa finns i tre olika versioner:

Blika R4 - Innehåller ett 3,3 Ah Hardcase-batteri utan indikator.
Blika R4 SC - Innehåller ett 3,3 Ah SmartCore-batteri. Detta har en kapacitetsindikator med integrerad bakljusfunktion.
Blika R7 SC - Innehåller ett 6,6 Ah SmartCore-batteri. Detta har en kapacitetsindikator med integrerad bakljusfunktion.

Batteriet i Blika R4 och R4 SC kan sättas direkt på hjälmen med kardborrband. Batteriet till Blika R7 SC kan transporteras i ryggsäcken, batteriselen eller helt enkelt i fickan.

Lupine Blika

Tillbehör Lupine Blika

Utöver det som finns i paketeten finns en hel del tillbehör till Lupine Blika. Vi har listat några av dem här. Sedan finns fler möjligheter som t.ex batterier, batteriladdare mm.